Nya restriktioner ang. Covid-19

Sommarsimskola 2024

Nu är sommaren snart här och dags för sommarsimskola och märkestagning. Även i år samarbetar Östra Göinge kommun och SS Delfin kring sommarsimskola.

Sommarsimskolan som SS Delfin ansvarar för är kvällstid på Hanaskogsbadet, det finns flera grupper att välja mellan. Sommarsimskolan är måndag till torsdag 10 juni-27 juni (3 veckor).

Inskrivning söndagen den 5 maj kl. 14:00-16:00 på Hanaskogsbadet.

Pris 200:-

Familjer med flera barn betalar 200:- för det äldsta barnet och 100:- för övriga barn. Betalning sker vid inskrivningen med swish.

SS Delfins sommarsimskolan är för barn födda 2017 eller tidigare.

 

 

Hoppas vi ses i sommar, vid frågor simskola@ssdelfin.se

Mvh Tränare och styrelsen SS Delfin

  • 28 okt 2020

image: Nya restriktioner ang. Covid-19

Information för simskola och träningsgrupper med anledning av skärpta råd inom Region Skåne.

SS Delfin har sedan gårdagen analyserat de skärpta råd som Region Skåne och Folkhälsomyndigheten lagt för de kommande 3 veckorna. Vi har även tagit del av de förtydliganden och styrningar som givits från olika instanser sedan dess. Mycket av klubbens verksamhet är redan i dagsläget anpassad efter läget, men beslutet medför några förändringar i hur vår verksamhet kan bedrivas.

 

Inledningsvis vill vi påtala att vi kommer bedriva simidrott i så stor utsträckning som möjligt. Aktiva födda 2004 och tidigare ombeds dock att inte delta i den idrottsliga verksamheten.

All tävlingsverksamhet, såväl extern som intern är i nuläget inställd.

Simskolan kommer fortsätta enligt plan, simundervisning i denna form är undantagen enligt den information biträdande smittskyddsläkare Mattias Waldeck gav på RF SISU:s informationsmöte den 27 oktober.

Vi kommer dock göra vissa justeringar för att uppfylla vår del av smittskyddet. I simhallen (såväl inne i som i foajé) vistas enbart de som bedriver verksamhet samt tränare/ledare. Föräldrar och anhöriga ombeds att enbart lämna vid entrén samt hämta på samma plats.

I simskolan kommer ledarna att hjälpa barnen i omklädningsrummen. För att detta ska gå så smidigt som möjligt skulle vi uppskatta om barnen är ombytta under ordinarie kläder när de anländer till simhallen. Tillse även att deras väska är packad med allt de behöver för ombyte efteråt.

Beslutet rör 3 veckor men kan förlängas, förändras och kompletteras med kort varsel. Vi kommer att informera så snabbt vi kan i tillgängliga kanaler. Om ni har frågor, funderingar eller liknande är ni mer än välkomna att kontakta klubben centralt på kansli@ssdelfin.se eller den som är ansvarig för den del av verksamheten där ni deltar.

Vi hoppas att vi tillsammans kan göra ett gott arbete med att följa dessa riktlinjer så att vi kan bedriva bra och viktig verksamhet på ett säkert och ansvarsfullt sätt.

Vänligen
SS Delfins styrelse.