Här finner du alla våra nyheter

Sommarsimskola 2024

Nu är sommaren snart här och dags för sommarsimskola och märkestagning. Även i år samarbetar Östra Göinge kommun och SS Delfin kring sommarsimskola.

Sommarsimskolan som SS Delfin ansvarar för är kvällstid på Hanaskogsbadet, det finns flera grupper att välja mellan. Sommarsimskolan är måndag till torsdag 10 juni-27 juni (3 veckor).

Inskrivning söndagen den 5 maj kl. 14:00-16:00 på Hanaskogsbadet.

Pris 200:-

Familjer med flera barn betalar 200:- för det äldsta barnet och 100:- för övriga barn. Betalning sker vid inskrivningen med swish.

SS Delfins sommarsimskolan är för barn födda 2017 eller tidigare.

 

 

Hoppas vi ses i sommar, vid frågor simskola@ssdelfin.se

Mvh Tränare och styrelsen SS Delfin

Nytt kring Simträning/simskola

  • 27 mar 2020

SS Delfin vill informera medlemmar om vidtagna åtgärder och ställningstaganden gällande Covid-19

SS Delfin kommer huvudsakligen att fortsätta sin verksamhet med simträning och simskola som vanligt för de som är symptomfria.

Nya riktlinjer med max 50 personer vid allmänna sammankomster.

Tävlingar och uppvisningar i sport och idrott räknas in under offentlig tillställning. Beslutet om att man förbjuder sammankomster med fler än 50 personer träder i kraft på söndag 29 mars. Vid ett evenemang eller tävling räknas endast publiken, inte idrottare och tränare, som deltagare (källa: Polisen.se)

Sammankomster och tillställningar som inte omfattas av förbudet

Privata tillställningar omfattas inte av detta förbud. Det som avgör är då om tillställning riktas till allmänheten eller inte. Det innebär att exempelvis privata fester, företagsevenemang, bibliotek, simhallar och liknande inte berörs.
Förbudet gäller inte heller för de som vistas i större folksamlingar på till exempel allmänna färdmedel, torg, köpcenter och liknande.

Simträning/simskola och Covid-19

  • 16 mar 2020

SS Delfin vill informera medlemmar om vidtagna åtgärder och ställningstaganden gällande Covid-19

SS Delfin kommer huvudsakligen att fortsätta sin verksamhet med simträning och simskola som vanligt för de som är symptomfria.

SS Delfins årsmöte 2020

  • 9 mar 2020

Årsmötet genomfört med god uppslutning av simmare och föräldrar där en ny styrelse blev vald, rekord uppmärksammades, fonder utdelades och avtackningar gjordes.