SS Delfins årsmöte 2020

Sommarsimskola 2024

Nu är sommaren snart här och dags för sommarsimskola och märkestagning. Även i år samarbetar Östra Göinge kommun och SS Delfin kring sommarsimskola.

Sommarsimskolan som SS Delfin ansvarar för är kvällstid på Hanaskogsbadet, det finns flera grupper att välja mellan. Sommarsimskolan är måndag till torsdag 10 juni-27 juni (3 veckor).

Inskrivning söndagen den 5 maj kl. 14:00-16:00 på Hanaskogsbadet.

Pris 200:-

Familjer med flera barn betalar 200:- för det äldsta barnet och 100:- för övriga barn. Betalning sker vid inskrivningen med swish.

SS Delfins sommarsimskolan är för barn födda 2017 eller tidigare.

 

 

Hoppas vi ses i sommar, vid frågor simskola@ssdelfin.se

Mvh Tränare och styrelsen SS Delfin

  • 9 mar 2020

Årsmötet genomfört med god uppslutning av simmare och föräldrar där en ny styrelse blev vald, rekord uppmärksammades, fonder utdelades och avtackningar gjordes.

Ett åldersrekord för 15 åringar i damklassen slogs under 2019 av Emma Ragnarsson som simmade 50 meter fjärilsim på 30,64 vid Öresund Meeting.

Ett klubbrekord för herrar slogs av Birkan Ates i 50 meter ryggsim med tiden 27,99 vid Öresund Meeting.

Alice Möller tildelades utmärkelsen från Lovéns fond och Moa Lindqvist blev tränarnas val av pristagare för Panagionitidis fond.

Årets hederspris gick till Rickard Nilsson för sitt engagemang i klubben trots att hans barn sedan ett tag har slutat med simningen.

Vi avtackade Johan Joelsson som lämnat som tränare under 2019.

Vi riktar även ett varmt tack till Linda Johnsson och Charlott Jönsson som lämnar styrelsen för allt de bidragit med under många aktiva år.

Nya styrelsen:
Ordförande: Håkan Olsson
Kassör; Eva-Lotta Henriksson
Ledamöter: Per-Ola Hedvall, Hanna Bengtsson, Staffan Eriksson, Johan Joelsson och Frida Karlsson
Suppleanter: Fredrik Skoog, Malin Svensson